Visning og samtale med regissøren Paul Tunge

«Tunge tilhører den voksende andelen norske filmskapere som bevisst velger å lage film utenfor Filminstituttets støtteapparat. Det han går glipp av av penger vinner han tilbake i kunstnerisk frihet, og «Fountain of Youth» føles på mange måter mer som å lese en roman enn å se en tradisjonell norsk spillefilm, satt sammen som den er av fragmentariske scener der hovedpersonen fører en nærmest kontinuerlig monolog».

Paul Tunge er en tidligere student fra Nordland Kunst og Filmfagskole og må være en av de mest talentfulle og spennende stemmene vi har i landet, og Fountain of Youth er skrevet, regissert og fotografert av ham selv. Filmen handler om en person som aldri fikk kjærlighet som ung, men som har gått fra å være svak og alene, til å bygge opp en falsk styrke basert på løgn, bedrag, snarveier. En person som har null empati, bare mål for egen vinning. En person som kun ser på seg selv som et offer, en som blir sviktet, og der alle feil og mangler ligger i hva som ble gjort galt i barndommen. Navnet hans er Olav Astrup.

Nordland Kunst og filmfagskolen viser Fountain of Youth torsdag den 23. november kl. 18:00. Paul Tunge vil selv være til stede til samtale efter visningen. Alle er velkommen.